Tallers

Tallers de fotografia i natura per aquest mes de juny i juliol a Camprodon

tallers natura camprodon juny 2018 ulnae bones

tallers natura juliol 2018 camprodon ulnae bones

tallers natura fotografia camprodon ulnae bones

Realització dels tallers: Plaça Santa Maria, 10. Camprodon

Cal reserva previa

————————-

Taller de rastres a la neu el dia 21 de gener de 2018 a Vallter (Setcases)

Organitzat pel Consorci del Ter

rastres neu ulnae bones

————————-

El dissabte 9 de desembre de 2017 farem el taller Toca-Toca

Has tocat l’ala d’un mussol? i la d’un bernat pescaire? o potser has tocat alguna vegada una muda de serp? Sigui com sigui, en aquest taller descobrirem el tresors del nostre voltant, de la fauna i flora que ens envolta.

La millor manera de descobrir, aprendre i sorprendre’s amb els nostres boscos és el Toca-Toca de la Natura que farem amb Phototrekking.

Podràs tocar diferents elements que pots trobar a la Natura: banyes, rastres, pells, plomes, esquelets… i de tot el que toquis sabràs de quin animal és, com i on viu, quins costums té, què fer per veure’l i, sobretot, al·lucinaràs amb la diversitat d’animals i plantes sorprenents que tenim al nostre voltant.

educació ambiental ulnae bones

Una activitat dirigida a tota la família, els nens perquè xal·laran com bojos i els pares perquè aprendran coses noves. Segur tots voldreu sortir a descobrir més sobre la Natura!

————————-

El dissabte dia 18 de novembre de 2017 farem un taller per identificar els autors dels rastres que trobem a les muntanyes

rastres ulnae bones

Els rastres poden ser des de petjades i excrements, fins a arbres rascats i basses de fang. Dins el bosc, enmig d’un camp, a dalt d’una muntanya, allà on estiguem, si mantenim els ulls ben oberts i sabem què trobar segur que veurem els rastres de les activitats dels animals. Gairebé sempre actuen de nit i són molt esquerps, per tant, és difícil veure’ls, però d’aquesta manera sabem, amb total seguretat, quin animal ha passat just on estem.

Durant la teoria us ensenyarem diferents tipus de rastres (que podreu tocar!), us ensenyarem on els podeu trobar i a quin animal pertanyen. Petjades, mudes de serps, egagròpiles, excrements, banyes, nius, restes de menjar, esquelets... al·lucinareu amb la diversitat que tenim als nostres boscos!

Durant la pràctica farem un recorregut a peu dins un bosc en el que vosaltres mateixos haureu de trobar els diferents rastres que hi podem trobar.

talleres ulnae bones

Aquest taller l’oferim conjuntament Phototrekking i Ulnae Bones

Tot això serà el dissabte 18 de novembre de 16h a 19h.

Punt de trobada: La teoria la farem al carrer de la Canal, 22, local, Vilallonga de Ter.  Des d’aquí sortirem a fer la pràctica.

Cal inscripció prèvia a info@phototrekking.cat o ulnaebones@gmail.com

huella ulnae bones trachemys scripta

Anuncios